Ik las het artikel van Walter over zijn mini-reisje naar het departement Aisne.

Blij (en  ergens verwonderd) dat er toch nog mogelijkheden zijn om – in deze coronatijden –  de grens over te steken, wil ik jullie graag een suggestie-reis voorstellen naar een nog meer noordelijke locatie van Ophrys araneola.

Mijn bezoek aan de Calestienne begin deze week is abrupt afgebroken (letterlijk) bij de eerste dag door een val. Een enkelbreuk zal me nu maanden thuishouden. Dus wederom een tweede jaar zonder orchideetjes…  lees meer op de Ledenpagina’s – Werkdagen en Excursies.

Picture4

Nvdr : We waren erg blij deze tekst van Ignace te mogen ontvangen. Door dergelijke inbreng van onze leden te mogen publiceren, wordt onze website des te meer een website van SEMO, niet alleen van het bestuur, maar ook van de leden. Dus als iemand zich geroepen voelt om een reisverslag, of kort tekstje, met wat foto’s aan te leveren, dan zorgen wij er voor dat iedereen er kan van mee genieten.