Beste orchideeënvrienden,

Op de Ledenpagina’s – Ledeninfo vinden jullie de uitnodiging en het programma van de najaarsbijeenkomst die op 23 oktober 2021 zal plaatsvinden in het kasteel van Bouchout in de Plantentuin Meise. Jullie vinden daar tevens een inkomticket voor onze groep dat je moet scannen bij het binnenkomen van de Plantentuin. Gelieve dit zeker mee te brengen! Wie zonder ticket aan de ingang staat, zal zelf voor een ticket (op eigen kosten) moeten zorgen!

Op deze najaarsbijeenkomst zullen we ook onze eerste Algemene Vergadering als vzw houden. De agenda is in de uitnodiging verwerkt.

We hopen uiteraard dat na een jaar noodgedwongen zonder bijeenkomst, jullie allemaal in grote getale aanwezig zullen zijn.

In ieder geval kijkt het bestuur uit om jullie opnieuw in Meise te mogen begroeten!